Hønengata panorama leiligheter

Bo grønt og sentrumsnært

Hønengata Panorama er et nytt og spennende boligprosjekt med 50 selveierleiligheter sentralt i Hønefoss. Denne lille lungen ligger rett på utsiden av sentrum, der alt av service og underholdningstilbud venter på å bli tatt i bruk. Her kan du bo grønt og sentrumsnært i helt nye boligbygg med nytenkende arkitektur og løsninger skapt for å gi høy bokvalitet til mennesker i alle aldre.

I Hønengata Panorama får du grønne områder og godt med plass rundt deg!

Hønengata panorama utsikt og solforhold

Utsikt og gode solforhold

Tomten ligger på en liten forhøyning og gir en følelse av å komme opp i terrenget med oversikt over landskapet. Her får du upåklagelig utsikt og svært gode solforhold. Byggene blir tilpasset området rundt og vil danne et parkmessig hageområde som blir intimt og koselig for beboerne.

Et attraktivt område

Utviklingen av området representerer en kraftig forskjønning og kvalitetsheving av hele området som vil gjøre det enda mer attraktivt for enda flere enn tidligere. Selv om det ikke er lange biten til sentrum og jernbanen går like ved, vil Hønengata Panorama bli liggende i et stille og forholdsvis rolig område.

Hønengata panorama attraktivt område
Hønengata panorama lekepass

Oppgraderinger

Det vil bli bygget lekeplass og romslige uteområder for alle aldersgrupper og for både privat og felles bruk. Alle støykrav vil bli ivaretatt, og det blir trygg adkomst fra nyopprustet vei i Øvre del av Ullerålsgate. Hønengata skal oppgraderes med flere trafikksikkerhetstiltak, blant annet ny gang- og sykkelvei langs jernbanen. Det er også planlagt bygging av egen fotgjengerundergang under jernbanetraseen nord for området i forlengelsen av Ullerålsgata. Ny barneskole (Ullerål skole) ferdig til skolestart 2020.

Hønengata panorama beboere

God miks av beboere

Med utgangspunkt i tomtens attraktive beliggenhet og prosjektets mange kvaliteter, forventes det en god miks av beboere: fra de som går fra enebolig til et nytt liv i leilighet til yngre par uten barn eller kanskje førstegangskjøpere som skal etablere seg på boligmarkedet. Småbarnsfamilier som ikke nødvendigvis ønsker å bo i rekkehus eller enebolig, kan også finne sitt nye hjem i Hønengata Panorama.

Hønengata panorama stue inspirasjon
Hønengata panorama inspirasjon
Hønengata panorama overbygd veranda
Hønengata panorama stue inspirasjon

Er du interessert eller lurer du på noe?

Ole Eirik Thunshelle

Ole Eirik Thunshelle

Eiendomsmegler

Morten Liavaag

Morten Liavaag

Eiendomsmegler