Hønengata panorama nord for Elvebyen Hønefoss

En by med mange opplevelser

Hønefoss ligger i Ringerike kommune, omtrent 50 minutter med bil nord for Oslo. Elvebyen Hønefoss er i rask og positiv utvikling. Hønengata Panorama ligger på nordsiden av byen med sentrum bare en spasertur unna. Byen har et rikt kulturliv og flere attraksjoner både for fastboende og besøkende. I sentrum finner du både et flott fossefall og en rekke små og trivelige kafeer og butikker, i tillegg til et stort kjøpesenter.
Hønengata panorama Gledeshuset i Hønefoss

Rikt kulturliv

Med et aktivt og voksende kulturliv har byen mange muligheter for den som er glad i sang, dans eller teater, enten man vil være en del av de ulike miljøene eller vil oppleve tilbudene som publikummer. Hønefossrevyen må selvfølgelig nevnes, i tillegg til de mange musikalskolene. Kistefosmuseet med sin velkjente og populære skulpturpark og industrimuseum er også verdt et besøk.

Naturen er aldri langt unna

Det er kort vei til natur og flotte rekreasjonsområder rundt hele Hønefoss. Området ellers har et godt og variert tilbud til de som er glad i idrett. Er du interessert i ski tilbyr Ringkollen skiklubb ulike aktiviteter innen skisport. På Ringkollen drøye 20 minutter fra sentrum finner du lysløype i tillegg til flotte omkringliggende turområder.
Hønengata panorama turområde
Hønengata panorama Universitetet i Sørøst-Norge Campus Ringerike

Campus Ringerike

Universitetet i Sørøst-Norge, Campus Ringerike ligger kun 3 kilometer unna Hønefoss stasjon i sentrum av byen. Her er det et yrende studentliv.
Hønefoss Gledeshuset
Elvebyen Hønefoss
Universitetet i Sørøst-Norge Campus Ringerike

Er du interessert eller lurer du på noe?

Ole Eirik Thunshelle

Ole Eirik Thunshelle

Eiendomsmegler

Morten Liavaag

Morten Liavaag

Eiendomsmegler