Hønengata panorama leilighet

God kvalitet på alle nivåer

Hønengata Panorama vil bestå av to bygg med til sammen 50 leiligheter fra cirka 60 til 120 kvadratmeter. Bygget mot vest (første byggetrinn) blir på fem etasjer, mens bygget mot øst (andre byggetrinn) blir på tre etasjer.

I Hønengata Panorama får du grønne områder og godt med plass rundt deg!

Hønengata panorama leiligheter med balkong og veranda

Balkonger og terrasser

Alle leiligheter får egne sør- og vestvendte balkonger. Enkelte av leilighetene i vestre bygning får store takterrasser som gir ekstra god bokvalitet. Balkonger og terrasser er plassert og utformet med tanke på optimale dagslys og gode utsiktsforhold.

Hønengata panorama terrasseleilighet med stor veranda

Ekstra store leiligheter

Rosinen i pølsa blir terrasseleilighetene på 87 kvadratmeter med terrasse på hele 53 kvadratmeter – her får du panoramautsikt i ordets rette betydning. De største leilighetene får en egen leilighet i leiligheten som kan brukes som hybel eller utleiedel dersom man ønsker det. Både leilighet og hybel/utleiedel får balkong. Det blir en slik stor leilighet i hver etasje av de to byggene, altså totalt åtte ekstra store leiligheter i prosjektet. Den store leiligheten i hver etasje har en felles gang når man kommer ut fra trapperom, derfra er det én inngangsdør til hovedleiligheten og én til hybel. Størrelse på hovedleiligheten er på cirka 80 kvadratmeter, størrelse på hybel er cirka 40 kvadratmeter.

Mange valgmuligheter

Velg blant leiligheter med ett, to og tre soverom. Tar du med hybelen/utleiedelen i de største leilighetene kan du også velge leiligheter med fire soverom. Hybelen eller utleiedelen er en perfekt løsning om du ønsker ekstra plass til gjester, om tenåringen trenger sitt eget sted, om svigermor vil bo tett på resten av familien som en moderne form for generasjonsbolig eller om du ønsker å leie ut til studenter eller andre.
Hønengata panorama valgmuligheter
Hønengata panorama materialvalg og solide leveranser

Solide leveranser

Leilighetene får godt gjennomarbeidede planløsninger med bevisste materialvalg og solide leveranser. Oppholdsrom får standard takhøyde. Gulv: Alle gulv får 1-stavs hvitnet eikeparkett med hvitpigment. Bad og gang får flotte fliser i store dimensjoner (60 x 60 grå «terrazzo» flis). I nedsenket dusjsone på bad leveres med 10×10 cm flis. Vaskerommet leveres med 20×20 cm flis av grå utførelse.
Det blir kjøkkenløsninger med et moderne og tidsriktig uttrykk, med integrerte hvitevarer, induksjonstopp og benkeplate i laminat, hvit betong.
Elvebyen Hønefoss
Hønengata panorama fasade

Er du interessert eller lurer du på noe?

Ole Eirik Thunshelle

Ole Eirik Thunshelle

Eiendomsmegler

Morten Liavaag

Morten Liavaag

Eiendomsmegler